پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی، دانلود پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی و قالب پاورپوینت رشته مهندسی صنایع غذایی

کاربر گرامی، به بخش دانلود پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی، دانلود قالب پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی خوش آمدید. ما در بخش پاورپوینت رشته مهندسی صنایع غذایی تمام تلاشمان خود را ارائه نموده ایم تا با جمع آوری پکیج های کاملی از پاورپوینت آماده مهندسی صنایع غذایی برای تم پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی ، دانلود قالب پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی، دانلود تم پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی، پس زمینه پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی، شما را در هر چه بهتر ارائه دادن پاورپوینت ها، و پاورپوینت پایان نامه رشته مهندسی صنایع غذایی راهنمایی نماییم.

لازم به ذکر است پس زمینه پاورپوینت پایان نامه مهندسی صنایع غذایی ، بانک پاورپوینت پایان نامه مهندسی صنایع غذایی، پاورپوینت پایان نامه کارشناسی مهندسی صنایع غذایی که در ارم پی پی تی جهت انجام قالب پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی و قالب پاورپوینت پایان نامه مهندسی صنایع غذایی قرار داده ایم فقط به جهت دانلود پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی و راهنمایی شما در ارائه هر چه بهتر پاورپوینت آماده مهندسی صنایع غذایی و انجام پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی تان و تم پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی است و هدف ما درباره ارائه تم پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی ارائه مشاوره در مورد دانلود قالب پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی، دانلود powerpoint و همچنین دیدن دانلود تم پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی، دانلود پاورپوینت مهندسی صنایع غذایی، کمک به اجرای بهتر قالب پاورپوینت آماده مهندسی صنایع غذایی می باشد. لازم به توضیح است کلیه powerpoint ها در سایت eramdoc.ir با پسوند ppt ارائه میگردد و شما دسترسی برای تغییر در فایلهای پاورپوینت را دارید.

پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته

***3 •مقدمه •مجتمع غذائي رشته به رشته توليد کننده انواع ماکاروني واقع در کيلومتر 17 جاده سنتو مشهد قوچان در سال 1357 تأسيس گرديده است ، مالکيت مجتمع غذائي رشته به رشته خصوصي بوده و ماشين آلات آن توسط شرکت ايتاليايي Braibanti نصب و راه اندازي شده است که کليه مراحل توليد و بسته بندي محصول اتوماتيک مي باشد . و با نام تجارتي رشته به رشته که کيفيت بالاي آن موجبات رضايت مشتريان را ...

پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر

***3 : هدف سابقه و نانو فناوري يکي از جديد ترين علومي است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه اي اينده زندگي بشر را دگرگون خواهد ساخت . يکي از مهمترين زمينه هاي تاثير گذاري نانو فناوري در زندگي انسان ، علم غذا است که به دليل احتياج روزمره و دائمي انسان به غذا هر گونه تغيير و تحو لي در ان نقش به سزايي در تغيير کيفيت زندگي انسان خواهد داشت . لذا به منظور تبيين جايگاه نانو فناوري و ...

پاورپوینت پنیر پیتزای کم چرب و روش های بهبود کیفیت آن

***3 vپنیر پیتزا ، امروزه بعنوان یکی از محصولات کاربردی مهم در صنایع غذایی مخصوصاً پیتزا محسوب می شود. vپنیر پیتزا یکی از انواع پنیرهای پرچرب بوده که این خصوصیت پر چرب بودن ، استفاده از آن را جهت حفظ سلامتی مصرف کننده محدود کرده است. vدر 15 سال گذشته تجارتی کردن تولید پنیرهای کم چرب در سراسر جهان بطور چشمگیری افزایش یافته است. vرهنمودهای رژیمی و تمایل به مصرف تولیدات کم چرب ، ...

پاورپوینت کمپوت سازی

***3 مراحل تهيه کنسرو ماهي : به طور کلي مراحل تهيه کنسروماهي با توجه به نوع محصول شامل عمليات زير است : 1- آماده سازي 2- آب نمک گذاري 3- پخت اوليه 4- قوطي کردن 5- اضافه کردن مديوم 6- هواگيري (اگزوست کردن ) 7- دربندي 8- فرآيند حرارتي (اتوکلاو کردن ) ***4 آماده سازي : اين مرحله در گونه هاي مختلف ماهي متفاوت است مثلاً محتويات شکم بعضي از ماهيها در عرضه تخليه و سپس به کارخانه ارسال ...

پاورپوینت نوشیدنی های غیر الکلی

***2 مقدمه : همانطور که می دانیم ابتدایی ترین و ساده ترین نوشیدنی مصرفی در بین عموم مردم دنیا آب است، ممکن است این دلیل ( ایجاد تنوع در طعم آب ) یکی از دلایل به وجود آمدن نوشیدنی ها ذکر شده باشد . ***3 نوشیدنی غیر الکلی نوشیدنی است که الکل جزء محتویات آن نیست . نوشابه های مخلوط غیر الکلی شامل پانچ ها ، بعضی از کوکتل ها و ... می باشند . این نوشابه ها کمتر از نیم درصد الکل دارند و ...

پاورپوینت سموم مواد غذایی

***3 •سم مرگبار در چيپس و سيب زميني سرخ کرده •شما چيپس زياد مي خوريد؟ مصرف روزانه سيب زميني سرخ شده شما بالا است؟ •پس دقت کنيد! زيرا سيب زميني سرخ شده و چيپس سالانه قرباني هاي زيادي مي گيرند! دانشمندان موفق به کشف ماده بسيار سمي به نام"آکريلاميد" شده اند که به خصوص در سيب زميني سرخ کرده و چيپس به وفور يافت مي شود ***4 •سازمان خواربار جهاني‎ (FAO) و سازمان جهاني‎‎ بهداشت (WHO)‎ ...

پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز

***2 .1دلایل استفاده از روش های آنزیمی .2آنزیم ها ومنابع آن .3تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز .4تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز .5خصوصیات رئولوژیکی .6منابع نشاسته ***3 ¨ دلایل استفاده از روش های آنزیمی ¨روش اسیدی DE=55 ¨بالاتر ازDE=55 شربت تیره و تلخ می شود ¨امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) . ¨انجام واکنش میلارد و ...

پاورپوینت بررسی افلاتوکسین M1 در فرآورده های لبنی ، روش تشخیص و کاهش آن

***4 —هدف از آنجائیکه شیر و فرآورده های لبنی از اهمیت غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و مصرف فرآورده های لبنی در گروه های سنی مختلف لازم می باشد پس سالم بودن و عاری بودن از هرگونه آلودگی و سموم قارچی در این فرآورده ها بسیار حائز اهمیت است و از آنجا که سموم قارچی مانند آفلاتوکسین ها دارای اثرات سمی سرطانزایی ، جهش زایی و ناقص الخلقه زایی می باشند و از جمله خطرات بالقوه برای ...

پاورپوینت خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو)

***2 خشک کردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهایی را با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند. از آنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها وو فعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی می توان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشک کردن انجمادی لیمو و ...

پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر

***2 تعريف عوامل نگهدارنده گاهي براي نگهداري شير و جلوگيري از فساد و زماني براي تبديل شير فاسد و خراب به شيري که داراي ظاهر معمولي باشد, اضافه ميگردند. حالت اول طبيعي بوده و حالت دوم تقلب محسوب مي شود. ***3 اصول آزمايش: جستجو و اندازه گيري بيکرمات دوپتاس: بيکرمات دوپتاس معمولاً براي نگهداري نمونه هاي شير اضافه مي گردد, بدين جهت اينگونه شيرها زرد رنگ ميباشند. براي تشخيص بيکرمات ...

پاورپوینت کربوهیدرات ها

***3 کربوهيدرات‌ها : هيدرات‌هاي کربن يا مواد قندي) يکي از انواع مولکول‌هاي زيستي هستند که از نظر شيميايي آنها را پلي‌هيدروکسي‌آلدئيد‌ يا پلي‌هيدروکسي‌کتون‌ مي‌دانند. هيدرات‌هاي کربن از اتم‌هاي کربن، هيدروژن و اکسيژن تشکيل شده‌اند. کربوهيدرات‌ها بيشتر به عنوان مولکول‌هاي ذخيره‌کننده انرژي عمل مي‌کنند، اما کارمردهاي ساختاري و نقش در انتقال پيام و ... نيز دارند. ساختار : ...

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحد های تولیدکننده مواد غذائی

***2 رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد غذائي مقدمه هدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتي در مرا حل کاشت , داشت و برداشت . واحد توليدي مواد غذائي :طرح و امکانات واحد تو ليد مواد غذا يي : ضرورت هاي بهداشتي ضرورت هاي بهداشتي و سلامت فردي کارکنان ضرورتهاي بهداشتي در توليد ويژگيهاي فرآورده نهايي ***3 nبسمه تعالي استاندارد رعايت اصول کلي بهداشت در واحدهاي توليد کننده مواد ...

پاورپوینت شربت های قندی

***2 }مقدمه تعریف شربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . ***3 }شربت خرما }خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت . ***4 }شربت یاکون اکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه ...

پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع

***4 žویژگی های فرآیند و نکات فنی §تولید گلوکز : .1روش شیمیایی تکنولوژی ساده و ارزان .2روش آنزیمی غیر قابل دسترس و گران §اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی هیدرولیز نشاسته در حضور اسید و درجه حرارت بالاو فشار بالا ***8 žآماده سازی محلول نشاسته §نشاسته در مخزن در آب کاملا حل شده بعد از آماده شدن توسط پمپ به تانک اسید زنی هدایت می شود غلظت این محلول توسط بومه سنج ...

پاورپوینت استخراج در صنایع غذایی

***2 üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ***3 کاربرد استخراج : استخراج قند از نیشکر یا چغندرقند استخراج آنزیم پکتیناز ستخراج روغن از دانه های روغن استخراج کاروتئونید ...

پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته

***3 •مقدمه •مجتمع غذائي رشته به رشته توليد کننده انواع ماکاروني واقع در کيلومتر 17 جاده سنتو مشهد قوچان در سال 1357 تأسيس گرديده است ، مالکيت مجتمع غذائي رشته به رشته خصوصي بوده و ماشين آلات آن توسط شرکت ايتاليايي Braibanti نصب و راه اندازي شده است که کليه مراحل توليد و بسته بندي محصول اتوماتيک مي باشد . و با نام تجارتي رشته به رشته که کيفيت بالاي آن موجبات رضايت مشتريان را ...

پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی

***2 •1. توصيف فرآورده: •بستني (Ice cream) فرآورده لبني منجمد آماده مصرفي است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روي خامه يا ساير فرآورده هاي لبني با شکر و مواد طعم دهنده خوراکي بدست مي آيد. همچنين حاوي, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ هاي خوراکي مجاز نيز ميباشد. •اين برنامه صرفاً ه ک فرآورده يعني "بستني" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده هاي ...

پاورپوینت روش های سنجش نسبت درصد چربی شیر

***2 دسته اول_ روشهاي حجمي در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجي اندازه گيري مي شود. روشهاي حجمي بعلت سرعت در عمل در آزمايشهاي روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهاي حجمي عبارتند از: روشهاي Gerber و Babcock ***3 دسته دوم_ روشهاي وزني در اين روشها چربي شير بوسيله انحلال در يک ماده حلاله چربي استخراج مي ...

پاورپوینت آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند

***3 Øتعاریفی ازآنتالپی 1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال. 2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد. H=u+p.v انرژی داخلی U = فشار P = حجم مخصوص=V ***4 در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد: ü1-انتالپی مایع اشباع ü2-انتالپی تبخیر ü3-انتالپی ...

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

***6 نقطه دود بعضی روغن ها به ترتیب زیر است: روغن گلرنگ 265 درجه سانتیگراد روغن آفتابگردان 246 درجه سانتیگراد روغن سویا 241 درجه سانتیگراد روغن کانولا (گلزا) 238 درجه سانتیگراد روغن ذرت 236 درجه سانتیگراد روغن بادام زمینی 231 درجه سانتیگراد روغن زیتون 190درجه سانتیگراد بعضی عوامل نقطه دود روغن را پایین می آورند و به تخریب زودتر روغن کمک می کنند که عبارتند از: - مخلوط کردن روغن ...

پاورپوینت سیب زمینی

***3 کشت سیب زمینی : گیاهی است پایا با برگهای متناوب ، مرکب و تکثیر آن از طریق کاشتن توبرکولها و یا قسمتهایی از توبرکول که دارای جوانه است صورت می‌گیرد. کشت این گیاه بیشتر در زمینهای شنی انجام می‌شود . سیب زمینی در مقابل سرما و یخ زدگی حساس است و یخ زدگی موجب می‌شود که ذخایر نشاسته‌های سیب زمینی قندی شده و به سیب زمینی یک مزه قندی و شیرین بدهد. آغاز جوانه زدن سیب زمینی توام با ...

پاورپوینت ژلاتین ماهی: جنبه هایی که تحت آن می‌توان ژلاتین ماهی را به عنوان جایگزین برای ژلاتین پستانداران به شمار آورد

***2 lچکیده غذا و صنعت داروسازی در سراسر دنیا شاهد تقاضای روزافزونی برای کلاژن و ژلاتین می‌باشد. ژلاتین‌های پستانداران (وابسته به خوک و گاو) که به عنوان محبوب‌ترین و گسترده‌ترین نوع ژلاتین مورد استفاده قرار می‌گیرد، مبحثی است که مورد اجبار و شک و تردید اساسی در مصرف کنندگان قرار گرفته است و این شک و تردیدها به علت مربوط بودن به سلامت و مباحث فرهنگی اجتماعی است، می‌باشد. ژلاتین ...

پاورپوینت های تکنولوژی تولید فرآورده گوشتی

***3 •فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند : •1 کالباس های حرارت دیده •2 کالباس های خام •3 کالباس های پخته •4 گوشت های عمل آمده ***4 •تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس ...

پاورپوینت چربی ها و روغن های سرخ کردنی

***3 روغن سرخ کردنی مناسب برای استفاده صنعتی باید در مقابل اکسیداسیون مقاوم بوده، نقطه دود بالائی داشته، در هنگام سرخ کردن کف زیادی تشکیل نشده، نقطه ذوب پائین، بدون طعم و بو، دارای ارزش تغذیه ای خوب و عملاً فاقد اسید های چرب ترانس باشد ***4 Òدر حال حاضر در اروپا روغنهای تصفیه شده کلزا، کلزای نیمه هیدرو‍‍ژنه، مخلوطهای پالم با کلزا یا سویا و پالم اولئین یا سوپر اولئین روغنهای ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان